Is ashleigh & burwood de geursensatie waar jij naar opzoek bent? Lees dit artikel!

Mooi, netjes en elegant, ashleigh & burwood geurlampen zijn de ideale geursensatie voor iedere woonkamer. Ben jij die hondenlucht in huis wel zat? Of heb jij kortgeleden de muren geverfd en is deze geur niet meer uit de slaapkamer te krijgen? Overweeg dan dit product! In dit artikel vertellen wij hoe deze lamp werkt en welke voordelen het met zich meebrengt. Dus, krijg jij een glimlach op je gezicht van de gedachte dat jouw huis straks heerlijk ruikt? Lees dan snel verder en haal een lamp naar keuze in huis!

Hoe werkt een ashleigh & burwood?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen; ashleigh & burwood zuivert iedere ruimte in huis. De lamp is voorzien van een katalytische verbrandingstechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat lucht gezuiverd wordt. Nu vraag jij je misschien af wat deze werking doet? De katalytische lamp wordt geactiveerd wanneer de katalysator is verwarmd. Deze katalysator is aanwezig op het stenen gedeelte van het opzetstuk. Wanneer dit gedeelte van het opzetstuk een bepaalde temperatuur bereikt, zal er een natuurlijke reactie plaatsvinden met de vulling van de lamp en het omliggende zuurstof. Deze reactie blijft automatisch in stand zolang de hittebron niet wordt onderbroken. Wanneer je het bijgeleverde dopje op het opzet stuk plaatst, krijgt zuurstof geen kans. De temperatuur daalt en de geur zal zich niet langer verspreiden. Zoals je ziet levert deze lamp een aantal voordelen op. Om een beeld te geven van de ashleigh & burwood lamp, gaan we de eigenschappen hieronder kort en overzichtelijk voor je opsommen:

  • Neutraliseert sterke geuren
  • Een mooi design
  • Klein formaat
  • Optimale lucht zuivering

Om optimaal van alle voordelen van ashleigh & burwood gebruik te kunnen maken, dien je de lamp regelmatig aan te zetten. Er wordt aangeraden de lamp minimaal 30 minuten per keer aan te zetten. Je merkt direct resultaat! Gebruik de lamp niet langer dan 45 minuten achterelkaar. Wanneer de lamp langer dan een half uur verwarmd wordt, veroorzaakt dit schade aan de lont. Wil je toch gedurende de gehele dag genieten van een geur naar keuze? Laat de lamp dan eerst minimaal een half uur afkoelen voordat je hem opnieuw aansteekt. De lont heeft in de tussentijd kunnen afkoelen waardoor schade beperkt blijft. Op deze manier kun jij iedere dag genieten van een geur naar wens. Eerlijk is eerlijk, niemand wil leven in een onaangename geur. Een geur ruikt niet alleen lekker; het bepaalt ook jouw stemming! Wanneer er voor het slapengaan een rustgevende geur in de slaapkamer hangt, val jij eerder in slaap en word je uitgerust wakker! Dus, ben jij wel toe aan een aangename geur in huis en wil je actie ondernemen? Lees dan snel het slot van dit artikel en haal ashleigh & burwood in huis!

Waar koop ik ashleigh & burwood?

Ashleigh & burwood is te koop op de website: homefragrancewebshop.com. Op de webpagina van deze shop is een groot aanbod aan verschillende lampen en bijpassende geuren te bestellen. Ga je voor een echte winter geur? Of is een frisse geur meer jouw ding? In beide gevallen ben jij hier op de juiste plek! Surf snel naar de website en sla je slag! Veel plezier met jouw aankoop.