Op zoek naar magneetverf?

Bent u op zoek naar voordelige magneetverf van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder! Bij Magneet-verf hebben wij de beste magneetverf voor uw toepassing te koop. Hiernaast verkopen wij ook andere soorten speciale verf, zoals schoolbord verf of whiteboard verf, maar ook toebehoren en voorbehandeling zodat de verf zo mooi mogelijk blijft zitten. Onze magneetverf is beschikbaar vanaf een 1 liter blik tot een 5 liter blik, zodat u gemakkelijk zelf kan bepalen hoeveel liter u koopt. Neem dus snel een kijkje tussen onze producten. Ook kan u informatie vinden op onze website over hoe veel de verf dekt, of inspiratie opdoen. 

Wat is magneetverf?

Magnetische verf heeft precies de eigenschappen die de naam al aangeeft. Breng de verf aan op een muur, laat het drogen, en vervolgens kan u er magneten aan ophangen. Dit is natuurlijk ideaal om de tekeningen van uw kinderen op te hangen, maar ook bijvoorbeeld om memo’s op te hangen in uw kantoor. 

Magnetische verf is een latex verf die op waterbasis is, waar duizenden metaaldeeltjes of vervangende deeltjes voor metaal inzit. Magneten die trekken zich natuurlijk aan tot dit metaal, waardoor de magneten aan uw muur blijven hangen. 

Onze magneetverf is beschikbaar in 3 verschillende bussen:

  • 0.5 Liter
  • 1 Liter
  • 2.5 Liter
  • 5 Liter

Het wordt voorgeschreven door de fabrikant om de verf in 3 lagen aan te brengen. Zo dekt deze het beste. Omdat de verf snel hard wordt, verliest deze nooit zijn metalen deeltjes, waardoor de verf voor altijd magnetisch blijft. Zo kan u optimaal genieten van uw nieuwe muur gedekt in magneetverf. 

Magneten kunnen over een bepaalde tijd hun magnetisme verliezen. Onze magneetverf echter niet. Zo kan u of uw kinderen lang genieten van een muur waar door middel van magneetjes alles aan kan worden opgehangen. Bij elke aankoop van een blik magneetverf krijgt u ook nog eens gratis sterke magneten. Natuurlijk kan u ook extra magneten bestellen op onze website, in verschillende vormen en maten, zowel geschikt voor jong als oud!

Zijn er verschillende kleuren?

Een kort antwoord op deze vraag is nee. De enige verkrijgbare kleur is grijs tot donkergrijs, door de duizenden stukjes metaal in de verf. Als er kleur wordt toegevoegd aan deze duizenden stukjes metaal, dan verminderd de concentratie natuurlijk en begint de substantie meer te lijken op normale muurverf, met een zeer verminderde magnetisme. 

Wilt u toch een kleurtje? Dat is gemakkelijk op te lossen. U kan namelijk gerust over de laag magneetverf heen gaan, omdat deze zo niet zijn magnetische eigenschappen verliest. 

Breng eerst 3 lagen magneetverf aan, het beste op een egaal oppervlak, en laat deze drogen. Daarna kan u er overheen gaan met muurverf met een kleurtje, maar ook bijvoorbeeld met schoolbord verf of whiteboard verf. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

U kan er verzekerd van zijn dat onze verf de beste van het beste is, omdat al onze producten voor het inkopen worden getest. Veel magneetverf is immer niet eens magnetisch, of een heel klein beetje. Wij bieden alleen hoogwaardige kwaliteit magneetverf aan, zodat het enige waar u zorgen over hoeft te maken is waar u de verf gaat aanbrengen.