Verfraai je interieur op een unieke wijze met metal stuc

Als je aan de slag gaat met stucwerk in je huis, dan neem je toch al vrij snel contact op met een gewone stukadoor bij jou in de buurt. Deze kan de muren dan voorzien van een wit en dus neutraal stucwerk. Vervolgens kun je de muren zelf behangen of van een laagje verf voorzien. Dit is hoe het normaal gaat en dus is dit ook meteen een vrij standaard manier om je woning te voorzien van stucwerk. Veel mensen kiezen voor deze optie, omdat ze geen idee hebben dat je ook nog andere vormen van stucwerk kunt toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor metal stuc. Het blijft stucwerk, maar er zit toch wel een wereld van verschil tussen gewoon stucwerk en metal stuc. Als je namelijk kiest voor metal stuc, dan creëer je een metalen look op de wanden van je woning. Die look ontstaat niet door een soort illusie zoals je bijvoorbeeld met laminaat een houtlook creëert. De metalen uitstraling ontstaat doordat metalen stuc bestaat uit echt metaal. Er komt dus een echte metalen laag op de muur. Daardoor kun je een uniek interieur creëren, want in hoeveel woningen tref je nou metal stuc aan? Je kiest natuurlijk snel voor de veilige oplossing. Daardoor is normaal stucwerk ook de norm. Men kan dan zelf nog een kleurtje toevoegen of een schilderij ophangen. Maar metal stuc is wat heftiger. Maar het is natuurlijk niet zo dat je meteen alle muren van een donker metal stuc moet voorzien. Je kunt ook 1 muur doen en de rest alsnog wit doen. Tevens hoeft het ook niet per se om muren te gaan. Je kunt ook meubelen en andere objecten of oppervlakten voorzien van metal stuc. Wat dat betreft heb je dan ook genoeg mogelijkheden om eerst eens te experimenteren met metal stuc. Daarnaast kun je uiteraard ook eerst even op de site kijken van erikspakman.nl om te kijken wat je je precies moet voorstellen bij dit soort metalen stucwerk. Daar komt bij dat je nog veel meer opties hebt voor wat betreft stucwerk. Zo kun je bij Erik Spakman ook terecht voor:

  • Venetiaans stucwerk
  • Decoratief stucwerk
  • Marmer Stucwerk

Je hebt dan ook genoeg opties die voorbij gaan aan de standaard. Zo heb je voor het metalen stucwerk echt professionals nodig die dit op de juiste wijze kunnen aanbrengen. Terwijl je voor normaal stucwerk vaak ook wel een amateur kunt huren. Het resultaat is er dan vaak ook naar. Maar metalen stucwerk kan niet door een amateur zonder opleiding worden aangebracht. Het is daardoor eigenlijk meteen ook een luxere vorm van stucwerk waar je echt een statement mee kunt maken. Als je een eyecatcher wilt, dan is dit zeker aan te raden. 

Regel metal stuc via de diensten van Erik Spakman

Mocht je graag metalen stucwerk op de muren willen of wil je een ander oppervlak willen voorzien van dit stucwerk, dan kun je contact opnemen met Erik Spakman. Hij zal dan alles voor je in orde maken. 

Surf naar de site voor meer informatie

Als je alvast wat meer informatie wilt, dan kun je terecht op de site van erikspakman.nl. 

Lees meer…