Welke site kan iedere reisafstand berekenen in een mum van tijd?

Een reisafstand berekenen, ja waarom zou je je daar mee bezig houden? Ik bedoel, normaliter pak je de auto en tik je het adres in op je Tomtom en je gaat rijden en zo zie je gelijk hoelang je erover doet en hoef je de reisafstand niet te berekenen want die staat dan al gelijk in je schermpje. Maar wanneer je dus in een groot bedrijf werkt waar meerdere medewerkers de weg op gaan en dus ook hun routes op tijd binnen moeten hebben, dan is het handig als daar een tool voor is die de reisafstand op een makkelijke en efficiënte manier berekent. Op de website reisafstanden.com kunt u, net als op de site van ANWB en 9292 verschillende routes, en dus ook de reisafstand berekenen. Online kunt u bij hen gratis een demo test proberen met wel 100 routes om uit te proberen, zodat u gelijk ziet of de site handig voor u werkt. U maakt een account aan en selecteert credits om aan te schaffen en hiermee kunt u gebruik maken van de API tool of de online tool om de reisafstand te berekenen. U kunt de adressen uploaden zodat zij de routes voor u berekenen zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Een super handige manier natuurlijk om snel en gemakkelijk de reisafstand te berekenen en natuurlijk ook de reistijd. De kosten zijn vanaf 200 euro, dit is dan voor eenmalige aanvragen, bij deze versie betaalt u bij iedere aanvraag apart. De volgende kost 400 euro en daarbij krijgt u 5000 credits. Deze zijn een jaar geldig en voor ANWB routes te gebruiken maar ook voor 9292 routes, de credits zijn te gebruiken voor de API tool, de online tool en de CSV-uploads. Hierbij komen geen extra kosten kijken. Het laatste is dat u 600 euro betaald, 10000 credits en meer krijgt, hiermee kunt u meer routes per jaar berekenen. Deze pakketten zijn fijn voor HR software ontwikkelaars, HR administratie, voor grote organisaties zoals waar ik voor werk enz. De website legt precies uit welke stappen u moet ondernemen om te komen waar u moet komen.

Reisafstand berekenen, zo moeilijk nog niet

Niet met deze tools in ieder geval. Wij zijn er heel erg mee geholpen, want een voor een routes berekenen en reistafstanden, het is echt niet te doen. Dat is even leuk maar al snel wordt het heel vervelend natuurlijk. Ze bieden veel mogelijkheden en helpen goed bij het maken van de voor u juiste keuze. Ook is de klantenservice goed bereikbaar en helpen ze snel.

Als u ook deze tool nodig heeft…

Dan gaat u snel naar deze website omdat:

  • U duizenden routes kunt berekenen met het juiste pakket.
  • De site open en transparant is in hun communicatie.
  • Ze ook een blog hebben waar u informatie uit kunt halen.

Dan is er voldoende reden lijkt mij zo om een keer een kijkje te gaan nemen, misschien is het wel wat voor uw organisatie en bent u hier alleen maar mee geholpen. Ik heb deze site daarom ook aan mijn favorieten toegevoegd.